Custom content 2 – Excuses blogpost te laat

Custom content 2 – Excuses blogpost te laat

Aan de vroege lezers van mijn blog: ik bied oprecht mijn excuses aan.
Waarschijnlijk is het vrijdag, 14 oktober wanneer je dit bericht leest, of misschien zelfs al zaterdag. En deze keer staat er dus nog geen nieuwe blogpost voor je klaar. (*) Wegens onvoorziene omstandigheden, heet dat. Oftewel, een tegenpruttelend lichaam, en ook wel een beetje omdat het me wat moeite kost om grip te krijgen op het artikel dat ik nu probeer te schrijven.

Tegen alle andere lezers zeg ik nu even helemaal niets.
Want zij gaan wellicht niet merken dat de blogpost van deze week te laat was. En ook zullen zij dit bericht nooit te zien krijgen. 😊

Verwachte publicatiedatum van blogpost: zondag, 16 oktober zou moeten lukken. Het wordt wel eerder tegen de avond, vrees ik. 🙁

(*) Voor de allereerste keer te laat wel, voor als dat telt als verzachtende omstandigheid (?)

Ellen in Wanderland